Новини

13/03/24

Аварія на обладнанні

Шановні абоненти. Зафіксовано аварію на центральному обладнанні. Монтажна бригада виїхала на ремонт.  Доступ відновлено.

22/01/24

З Днем Соборності України

Вітаємо всіх українців із Днем Соборності! Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке символізує те, що ми всі — один народ і жодні кордони не зможуть розділити нас. Давайте завжди пам’ятати про це!

12/01/24

AlDen завітали до діток

Команда AlDen завітала до особливих діток в місті Чигирин та в села Чигиринського району. Більш ніж 150 пакунків с ласощами знайшли своїх власників(діти загиблих військовослужбовців, з багатодітних сімей, з малозабезпечених або неповних сімей, інваліди та інші ). Як завжди дякую відділу соціального захисту населення Чигиринської міської ради та старостам сіл за допомогу в організації. Ніколи […]

28/12/23

Графік роботи в новорічні свята

Вітаємо з наступаючим Новим 2024 роком! Нехай усе погане залишиться у старому році, з вдячністю буде засвоєно уроки життя. Нехай наступний рік, вступаючи в законні права, подарує: свободу, легкість, мир, можливість розпочати з чистого аркуша, гармонію, умиротворення, любов, свято, віру, нових чудових людей, теплі обійми, здоров’я, затишок, радість. Не забувайте підтримувати та поважати одне одного. […]

25/12/23

З Різдвом Христовим

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

21/12/23

Пошкодження лінії

Шановні абоненти! Невідомі особи пошкодили магістральний кабель в Чигиринському районі. Місто Чигирин та прилеглі села без доступу до інтернет. Монтажна бригада вирушила на ремонт. Доступ відновлено.

26/11/23

Аварія на лінії

Шановні абоненти! У зв’язку з погодними умовами зафіксовано пошкодження магістрального кабелю в Чигиринському та Камянському районі. Монтажна бригада вже вирушила на ремонт. Кам’янський район доступ відновлено. Чигиринський район частково відновлено. На ранок заплановані роботи по м. Чигирин, с. Галаганівка, Стецівка, Вершаці. Велика кількість аварій. Вибачте за незручності.  

25/11/23

Пошкодження лінії

Шановні абоненти! Невідомі особи пошкодили магістральний кабель в Чигиринському районі.Місто Чигирин та прилеглі села без доступу до інтернет. Монтажна бригада вирушила на ремонт. Якщо ви бачите підозрілих осіб на авто біля стовпів де проходять наші лінії зв’язку, дайте, будь ласка, нам інформацію(номери авто, як виглядають, в чому одіті тощо), винагороду гарантуємо. Чигиринський район частково відновлено. […]

25/11/23

Аварія на лінії

Шановні абоненти! Зафіксовано пошкодження магістрального кабелю в Кам’янському  районі. Місто Кам’янка та прилеглі села без доступу до інтернет. Монтажна бригада вже виїхала на ремонтні роботи.  Доступ відновлено.